Hiburan

“Walau Syurga Bawah Tapak Kaki Suami Lepas Kahwin” Luahan Sayu Mira Filzah

Sel4mat mend1rikan rumah t4ngga deng4n jej4ka pil1han h4ti Wan Emir Astar minggu l4lu,

Mira Filzah berkata dia merup4kan anak yang p4ling rap4t dengan ibunya dan meng4kui ibunya agar ‘berat’ untuk melep4skannya untuk berk4hwin.

Menvrut Mira d4lam tiga orang adik-ber4dik dial4h yang pal1ng rap4t dengan ibu dan ayah sert4 s4tu-s4tunya

anak yang engg4n mem4suki sekolah asr4ma seperti kakak dan adiknya.

“Ada satu cer1ta, Adik Mira, mak bagi lep4s k4hwin dulu. Dia cak4p Mira last lah, bagi Aina lep4s dulu.

Angah last okay, angah k3rja dulu. Itu pes4nan dia, kad4ng-kad4ng Mira r4sa m4cam, “Hmmm…tak nak lep4s lagi lah tu.

“B0leh kata Mira p4ling rap4t berb4nding tiga ad1k-berad1k lain. Macam kak4k dan ad1k Mira,

selep4s darj4h 6 mer3ka dah m4suk bo4rding school. Mira ni jen1s tak nak m4suk bo4rding sch00l nak duduk dek4t rumah je.

“J4di Mira pal1ng lama bers4ma mak dan abah di rumah. Hamp1r set1ap m4sa jug4lah muka ini mer3ka had4p.

Kalau nak b3bel ke m4rah ke, muka in1hlah juga seb4b adik ber4dik lain j4uh,” katanya.

Bag4iman4pun, Mira berk4ta dia akan menj4ga dan s4nggup mel4kukan apa sah4ja untuk ibunya yang mel4hirkan dan membes4rkannya mesk1pun sel3pas berk4hwin.

Uj4rnya, sudah menj4di tanggungjawab anak untuk menj4ga ibu bapa.

“Walaupun syvrga di baw4h tap4k k4ki su4mi lepas k4hwin, tapi ibu tet4p kita ken4 jag4 ken4 say4ng. Ibu kita send1ri itu m4sih tanggvngjawab k1ta.

Kita seb4gai anak per3mpuan lag1lah p4tut rasa leb1h dek4t deng4n ibu,” kat4nya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Rotikaya

Jarang Mira Filzah Nak ‘PAYUNG’ Camni !! Mira Filzah Kongsi Gambar & Video Dia Dengan ‘SUBEN’ Honeymoon Kat Langkawi

Pada 3 September lalu, pelakon Mira Filzah selamat diijabkabul dengan pasangannya, Wan Emir Astar.

Walaupun sudah seminggu berumah tangga,

rata-ratanya masih menanti perkembangan pasangan kesayangan ramai ini.

Kami kongsikan dengan korang beberapa foto dan video sekitar bulan madu mereka di Langkawi.

Alahainya kencing manis tengok!

Bulan madu di Langkawi

Di Instagram, Mira Filzah kongsi beberapa keping foto dia dan suami sedang ‘honeymoon’ di Langkawi.

Rata-rata teruja melihat pasangan ini dan tak sabar menantikan Mira dan Emir Junior.

Bulan madu di Langkawi

….

Mira Filzah dan Wan Emir Astar memilih Four Season Resort dan Paradise 101s sebagai destinasi bulan madu mereka.

Mereka juga dilihat mencuba aktiviti laut seperti memberi makan burung helai serta snorkling.

Beberapa foto dan video dikongsi oleh pemandu pelancong mereka iaitu Faiz Aizif

Comelnya Island Hoping bersama

https://www.facebook.com/kakitular/videos/616576025889782/?t=0

https://www.facebook.com/kakitular/videos/2697313877157822/?t=0

….

Bersemut tengok

https://www.facebook.com/kakitular/videos/338864137557088/?t=0

…..

https://www.facebook.com/kakitular/videos/678800739718203/?t=0

……

https://www.facebook.com/kakitular/videos/2810462035848373/?t=0

https://www.facebook.com/kakitular/videos/1478135442576376/?t=0

Mira Filzah,Faiz Aizif

Sumber : OH bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *