Dunia

Vide0 Telan PiI Kvat Sblum Jvmpa Cewex, Tindkkan LeIaki ini Akhlrnya Mengvndang P4dah

Selain pelbagai produk kecantikan dan kesihatan dijual di media sosial, tidak kurang terdapat juga usahawan yang tidak segan silu.

Ini apabila mempromosi ubat perangsang sek secara terang-terangan.

Begitu juga seperti ditularkan seorang pengguna laman Twitter, iyesayaye yang berkongsi sebuah video.

Ia memaparkan seorang pemuda dipercayai usahawan ubat ‘kuat’ sedang mempromosikan ubat jualannya.

Namun, apa yang menjadi perhatian adalah pemuda tersebut mengatakan perlu memakan pil ubat berkenaan terlebih dahulu.

Sebelum bertemu dengan seorang ‘awex’ sekali gus warganet menyifatkan tindakan itu seakan-akan menggalakkan perbuatan zin4.

“Promoting zin4 is so normal now? Anything is halal janji barang dijual laku. Apa ni?

Some people tak segan silu malukan agama sendiri. Jumpa gf telan tu for what?

Keras for what? He is MA (medical assistant) kan? Apa ni,” tulis iyesayaye.

Menerusi rakaman video berdurasi 50 saat itu, pemuda yang didakwa netizen sebagai pegawai perubatan itu membuka bungkusan.

Dan menikmati pil ubat tersebut sebelum ‘bergerak’ ke Pulau Pinang.

“Dari Kuala Lumpur ke Penang ni, saya nak jumpa seorang awek. Tapi sebelum nak jumpa, ni barang baik.

Makan la sebiji dulu, baru la padu dan bertenaga. Sehari dua tiga ’round’,” kata pemuda tersebut.

Posting berkenaan meraih 2,532 tanda suka dan diulang kicau sebanyak 2,079 kali selain pelbagai reaksi netizen yang mengecam tindakan pemuda terbabit.

Rata-rata warganet menyifatkan usahawan itu tiada etika dalam perniagaan, malah boleh didakwa atas kesalahan undang-undang tertentu.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

Tidak dinafikan, memang ramai usahawan yang ‘try hard’ untuk menjual produk masing-masing sehingga tiada sifat malu & menggadaikan maruah!

Tapi mungkin jumpa awek tu juga sekadar rekaan semata-mata?

Tonton Video

Sumber : iyesayaye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *