Hiburan

VIDE0 : “Cukuplah.. Saya Takut D0sa” Lucinta Luna Mahu Kembali Menyesal Ubah jantlna?

Pers0naliti Indonesia bernama Lucinta Luna ini memang tak asing lagi dengan orang-orang di Malaysia lebih-lebih lagi lepas dia pernah berduet bersama Dato Sri Aliff Syukri dan Saj4t untuk lagu Bobo Di Mana.

Macam yang korang tahu, sebelum ini Lucinta Luna telah membuat beberapa perkara untuk buuktikan bahawa dia seorang wanita tulen termasuk baru-baru ini membuat pr4nk dia mengand0ng.

“Jujurnya aku c4pek”

Bagaimanapun, baru-baru ini, Lucinta telah mengejuutkan ramai netizen apabila dia muncul berpakaian seperti lelaki ketika ditemubual oleh YouTuber Indonesia, Boy William

Lucinta Luna dilihat mengaku yang dia sebenarnya dah pen4t menjadi seorang perempuan dan kini mahu berpakaian seperti lelaki dan dipanggil dengan nama sebenarnya Muhammad Fatah. Uish biar betul?

Ketika ditanya adakah dia ber@ni untuk tunjukkan kepada satu negara ldentiti sebenarnya itu adalah lelaki, Lucinta mengatakan yang dia dah tak peduli tentang k0men orang lain mengenai dirinya.

Gue itu perempuan”

Namun kalau korang tak tengok video ni sampai habis, korang takkan tahu sebenarnya di akhir video, Lucinta telah buka rambut palsunya dan mendedahkan yang dia adalah perempuan dan suara gar@u sepanjang temubual tadi adalah suara rakannya.

Gue itu sebenarnya mahu pr4nk lo. Gue itu perempuan…”

Lelaki yang dikatakan menyamar menjadi suara Lucinta Luna sebagai Muhammad Fatah ini kemudiannya memunculkan diri dari belakang piano dan mengatakan dia telah bekerja dengan Lucinta selama tiga tahun dan mengaku Lucinta adalah perempuan asli. Ah pulak dah….

Uii dahsy4t betul pr4nk dia, suara lelaki yang Lucinta guna tu memang sama betul dengan pergerakan mulut Lucinta walaupun dia sor0k dekat belakang.

Bintang Indonesia, Lucinta Luna telah membuat pengakuan yang mengejutkan orang ramai setelah mengakui hamil setelah melakukan ujian kehamilan.

Selepas mengaku hamil, dia dilihat segera memuat naik video call bersama seorang lelaki yang dikatakan kekasihnya.

Lucinta turut memberitahu berita tersebut kepada teman lelakinya dalam bahasa campur Inggeris-Indonesia

“Baby i’m pregnant you know, i’m hamil, hamil anak you, your child. your son.”-Lucinta Luna

Teman lelakinya yang kelihatan keliru dengan kata-kata Lucinta Luna turut bertanyakan bilakah dia melakukan ujian.

“Today i’m test in test pack you know”-Lucinta Luna

Mahu Teman Lelakinya Bertangunggjawab

Lucinta Luna turut meminta teman lelakinya bertanggungjawab kerana membuatnya hamil luar nikah.

“I want you responsibility ya”-Lucinta Luna

Selain itu, Lucinta Luna atau nama kelahirannya Muhammad Fatah ini meminta teman lelakinya terbang ke Jakarta untuk memikul tanggungjawab.

“I want you now flight to Jakarta and responsibility me.”-Lucinta Luna

Seperti diketahui, ini bukanlah kali pertama Lucinta Luna mengaku hamil. Pada tahun 2018, dia turut memuat naik foto dengan perut yang buncit mengaku dirinya hamil. Walaubagaimanapun, ternyata ia adalah gimik semata-mata.

Nampak Sangat Berlak0n” Video Pad Berdarrah Terjatuh Masa Lucinta Luna Tengah Exercise, Biar Betul

Macam yang korang tahu, setiap kali netizen mengatakan yang Lucinta Luna adalah lelaki, dia akan menafikan sambil terus beraksi seperti wanita.

Kali ni, Lucinta bertindak lebih jauh lagi untuk membuktikan kewanitaannya apabila tuala wanitanya terjatuh semasa dia sedang bersenam di gym.

Insiden ini telah dimuat naik sendiri oleh Lucinta Luna di YouTube peribadinya.

Menurut Sosok, dalam video tersebut, Lucinta menunjukkan yang dia sedang bersenam sambil ditemani oleh seorang personal trainer terkenal di sana, Oppa.

Menurut Lucinta, dia mahu bersenam kerana mahukan tubuh badan yang cantik seperti selebriti-selebriti terkenal

“Ratu sekarang mau nge-gym, tapi diajarin sama personal trainernya yang paling andal.”

Aku pingin nge-gym lagi. Biar pantat aku makin kaya Nicky Minaj gitu. Badan lurus kaya Lisa Blackpink.”

Dalam video ni, korang boleh tengok Lucinta melakukan beberapa siri senaman bersama Oppa termasuk berbasikal, berlari dan mengangkat berat.

Ketika dia membuat senaman tinju dengan personal trainernya itu, Lucinta kelihatan sangat “abang-abang” hingga Oppa sendiri menegur perlakuannya itu hingga dia menjawab…

“Aku ini bisa nge-gym, aku ini bisa karate, aku ini bisa manjat pohon, aku bisa manjat tebing, bisa panjat pinang, semuanya aku bisa lakuin.”

Namun, highlight video ini adalah semasa Luna melakukan senaman cooling off ada sesuatu terjatuh dari seluarnya.

Bila kamera zoom pada jarak dekat, kelihatan benda tersebut adalah pad yang mempunyai tompokan seperti darah haid. Eww

Seterusnya, Lucinta yang kelihatan panik terus mengambil pad tersebut dan berlari masuk ke dalam.

Oppa yang kelihatan terperanjat terus memarahi Lucinta sambil mengakui yang Lucinta itu sebenarnya adalah wanita tulen.

Kupikir di luar sana benar gosip-gosip selama ini kau laki-laki, ternyata bener kau perempuan asli.”

Korang boleh tengok video penuh kat batHnvO9sGlu8

 

Ha sudah, macam manalah sampai boleh terjatuh pad dia tu, tak pernah dibuat orang! Tapi, kalau perempuan lain, takdenya berani nak tunjuk kat seluruh dunia pad berdarah. Macam-macamlah Lucinta ni.

Sumber : Lobakmerah/murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *