Hiburan

“Selepas DSV dedh tak akan tolak Shuib” tiba2 Boss James masuk komen terus jadi bualan ramai

Menurut lapor4n dari media Harian Metro, jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida tidak menol4k sekiranya ditakdirkan bercinta dengan pelawak dan usahawan popular Shuib.

Vida berkata, Shuib memenuhi ciri-ciri lelaki idaman yang dicari selama ini.

“Shuib seorang lelaki yang baik dan penyayang. Saya lihat sendiri bagaimana dia melayan anak-anaknya dengan penuh kasih sayang.

Sejujurnya saya tiada mas4lah untuk mengenalinya secara lebih dekat. Lagipun sebelum arwah Siti Sarah men1nggal dunia kami sudah menjadi rakan kongsi untuk produk makanan Unagi.

“Malah, saya pun rapat dengan anak-anaknya. Saya selalu juga bersiaran langsung bersama anak-anak Shuib melalui Instagram ibu mentuanya. Seronok setiap kali berpeluang bersembang dengan mereka,”katanya.

Menurut Vida, biarpun ada segelintir orang menganggap dirinya serasi dengan pelawak itu namun setiap perhubung4n perlu melalui proses perkenalan dan restu.

“Orang luar boleh berkata apa saja, tapi hati manusia tak boleh dip4ksa-p4ksa. Tuan empunya badan yang akan membuat keputusan.

“Kalau tanya saya sekarang saya tiada mas4lah untuk berkawan dengan Shuib,”katanya.

Sebelum ini, Vida juga sudah beberapa kali bertemu dengan anak-anak Shuib dan arwah Siti Sarah.

Boss James boleh dikatakan seorang selebriti media sos1al yang dikenali ramai. Video video beliau yang selalu mendapat tontonan tinggi samada di Instagram atau di Tiktok.

Selepas DSV membuat kenyataan tentang bercinta dengan Shuib dan ianya disiarkan di laman Facebook Hm

Boss James telah meninggalkan 1 komen yang mendapat 11 ribu likes. Ianya mendapat pelbagai reaksi netizen.

“Jangan susah kan Shuib DS … mai sini … saya muda lagi, Anak pun xda , ori lagi , full package tau” – Boss James

Shuib ada ciri lelaki idaman saya’ – Datuk Seri Vida

Datuk Seri Vida tidak menoIak sekiranya ditakd1rkan bercinta dengan peIawak dan usahawan popular Shuib.

Vida berkata, Shuib memenuhi ciri-ciri lelaki idaman yang dicari selama ini.

“Shuib seorang lelaki yang baik dan penyayang. Saya lihat sendiri bagaimana dia melayan anak-anaknya dengan penuh kasih sayang. Sejujurnya saya tiada masaIah untuk mengenalinya secara lebih dekat. Lagipun sebelum arw4h Siti Sarah mninggal dunia kami sudah menjadi rakan k0ngsi untuk pr0duk makanan Unagi. 

“Malah, saya pun rapat dengan anak-anaknya. Saya selalu juga bersiaran langsung bersama anak-anak Shuib melalui Instagram ibu mentuanya. Seronok setiap kali berpeluang bersembang dengan mereka,” katanya.

Menurut Vida, biarpun ada segelintir orang menganggap dirinya ser4si dengan peIawak itu namun setiap perhubungan perlu melalui proses perkenaIan dan restu.

“Orang luar boleh berkata apa saja, tapi hati manusia tak boleh dipaksa-paksa. Tuan empunya badan yang akan membuat keputusan. 

“Kalau tanya saya sekarang saya tiada masaIah untuk berkawan dengan Shuib,” katanya.

Sebelum ini, Vida juga sudah beberapa kali bertemu dengan anak-anak Shuib dan arw4h Siti Sarah.

DSV Sambut Hari Lahir Anak Siti Sarah, Netizen Usik ; "Jadi Mama Wais Pun Okay..." | Gempak

Terdahulu, perkongsian video usahawan terkenal, Datuk Seri Vida (DSV) yang meraikan hari Iahir anak suIung pasangan Shuib Sepahtu dan Allahy4rhamah Siti Sarah, Uwais Al Qarni menar1k perhatian warg4maya.

Menurut DSV, beliau tidak dapat hadir meraikan hari Iahir Uwais ketika sambutan sebelum ini, justeru membuat keputusan untuk mengadakan sambutan sekali lagi.

“Happy Birthday Uwais, maaf Mama Vida tak dapat datang masa Uwais celebrate hari tu, so Mama Vida celebrate sekali lagi.

“Semoga Uwais dan adik adik jadi anak yang soIeh kepada Daddy shuibsepahtu, jadi anak Daddy yang hebat,” kongsinya di Instagram.

Dalam pada itu, DSV tidak lupa mengajak orang ramai untuk membacakan Al-Fatihah buat Allahy4rhamah Siti Sarah.

“Ramai-ramai kita sedekahkan Al-Fatihah kepada bid4dari syurga sitisarahraissuddin,” tulisnya.

Meninjau ruangan k0men, rata-rata net1zen men1nggalkan resp0n p0sitif dan gembira melihat DSV bersama anak-anak Shuib.

Malah, ada juga net1zen yang mengus1k DSV sekiranya usahawan itu mahu menjadi ibu baru kepada anak-anak Allahy4rhamah.

“Tiba-tiba 0tak bayangkan jadi mama betul diorang,” tulis seorang pengguna Instagram.

“Baik mak t1ri macam ni,” us1k seorang lagi.

“Jadi mama Wais pun okay Datuk, sama sama r4ncak berniaga dan usahawan berjaya,” komen netizen yang lain.

“Sama-sama single, boleh la Datuk, diorang menumpang manja seorang ibu,” tulis seorang lagi netizen.

Sambutan hari Iahir Uwais itu diadakan oleh pihak DSV di Hotel Four Seasons, Kuala Lumpur.

Beberapa orang daripada pasukan DSV turut kelihatan selain dua lagi adik beradik Matin, Dzhaira Talita Zahra dan Ariq Matin turut sama meraikan.

Shuib tidak dapat hadir atas sebab tertentu, bagaimanapun bapa kepada empat cahaya mata itu mengucapkan terima kasih kepada DSV atas kebaikan beliau.

“Terima kasih Dato Seri sudi Iuangkan masa untuk anak-anak, layan kerenah anak-anak, diorang balik dok bercerita pasal Dato Seri. Maaf tak dapat join, Insya-Allah next time ya, terima kasih atas segalanya,” tulisnya di ruangan komen.

Sumber : HM / AwatttSyeikhh

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *