Hiburan

“Pakai Baju Ketat Hingga Menampakkan..” Ameera Khan Ditudoh Buat Rawatan Besarkan?

Di antara adik-beradik selebriti Neelofa, Ameera Khan atau lebih dikenali dengan nama Little Miss Khan antara yang paling popular. Boleh dikatakan Ameera sering menjadi perhatian di media sosial biarpun bukan seorang selebriti.

Baru-baru ini, foto dimuat naik oleh Ameera menjadi perhatian ramai mamaparkan dirinya mempromosikan sebuah beg jenama mewah antarabangsa.

 

Apa yang menjadi bualan adalah pakaian yang dipakai oleh gadis itu yang dilihat agak ketat sehingga didakwa menonjolkan benda yang tidak sepatutnya.

Tidak kurang juga ada yang mendakwa Ameera membuat rawatan besarkan payudara kerana ianya kelihatan besar

Abang ipar tak nasihat ke?

 

Seperti sudah dijangka, ada juga netizen yang mengaitkan tindakan Ameera yang berpakaian mencolok mata itu dengan abang iparnya, PU Riz.

Komen dari netizen

“kena ucap terima kasih la sebb orang melayu ni jenis pemurah .

“Tak ketat ,Tak nampak nanti.. so. Ada mata pandang,ada telinga dengar.. ada tangan ….

“Abg ipar tegur tu mungkin boleh tegur tapi keluarga ni seram sikit..tegur sorang habis semua serang..lebih baik abg ipar tegur dan jaga isteri dia jela..

“nanti di tegur kt nya kubur lain² .. ye lah ,esok mati mandikan sendiri ,kafankan sendiri ,masok liang sendiri .. otw ke kubo dr rumah tu pandai² lah lompat sendiri .. jgn order grab !! Bedikari ..

Ameera Khan Dah Nak Kahwin?

Di antara adik-beradik selebriti Neelofa, Ameera Khan atau lebih dikenali dengan nama Little Miss Khan antara yang paling popular. Boleh dikatakan Ameera sering menjadi perhatian di media sosial biarpun bukan seorang selebriti.

Baru-baru ini, Ameera ada menjawab beberapa soalan di Insta Story daripada pengikutnya yang bertanyakan adakah dia akan berkahwin.

 

Menjawab soalan tersebut, Ameera berkata dia merancang untuk mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan.

Bagaimanapun, dalam satu perkongsian lain, Ameera berkata dia masih belum ada calon suami namun sudah merancang tarikh perkahwinan yang bakal dilangsungkan.

 

Sementara itu, dalam satu entri dikongsikan Ameera berkongsikan nasihat paling baik diberikan oleh Neelofa kepadanya iaitu jangan biarkan lelaki menentukan segalanya atau menghalangnya daripada melakukan apa yang disukai.

Sumber : rotikaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *