Connect with us

Semasa

Ini Respon Mengejvtkan AIiff Syukri Slps Adik Wanie Buat Tuntutan Undang² Tadi

Published

on

Pastinya anda masih ingat dengan seorang gadis berusia 23 tahun yang tular.

Ini apabila dia mengalami masalah obesiti dengan memiliki berat lebih 200 kilogram.

Seperti yang diketahui ramai, usahawan terkenal Datuk Aliff Syukri telah tampil untuk membantu gadis berkenaan dalam usaha untuk menurutkan berat badan.

Sebelum ini rata rata netizen percaya bahawa Wanie berjaya berjalan disebabkan oleh produk kurus Dato Aliff Syukri.

Wani atau nama sebenarnya Nurul Airawani ingin meminta bantuan dari idolanya itu untuk membantunya.

Ini dalam usaha menurukan berat badan selepas mengalami masalah yang agak serius sehingga tidak mampu berjalan dan menguruskan dirinya.

Selepas membawa berjumpa dengan pakar, Aliff sekali lagi berazam untuk membantu Wani dengan ‘membawanya’ masuk ke dalam Akademi A-Comel bersama 12 peserta yang lain dalam misi menguruskan berat badan.

Menurut Wani ketika ditemui Murai.My di sidang media majlis pelancaran akademi itu, dia berasa begitu semangat setelah dibantu Aliff.

Dan gembira kerana dapat melihat dunia setelah sekian lama hanya mampu duduk di rumah ekoran dari masalah yang dihadapinya.

Malah sejak diperkenalkan oleh Aliff, dia mendapat begitu banyak kata-kata semangat kepadanya.

Apatah lagi jumlah pengikutnya di laman Instagram kini turut mencecah 11 ribu penangan dari usahawan itu.

Namun, hari ini Wanie telah membuat satu sidang media untuk memberitahu bahawa diri dia telah diainaya oleh pihak Dato Aliff Syukri.

Didalam LIVE sidang media tersebut wanie bersama peguam telah memberitahu bahawa selama ini dia tidak pernah memakan produk kurus Aliff Syukri.

Wanie sebenarnya menjalani pemb3dahan usus dan disebabkan itu dia boleh berjalan. Ini semua telah dirancang oleh pihak Aliff Syukri sendiri.

Apa yang netizen nampak di media sosial sebenarnya tidak benar.

Ada beberapa perkara lagi yang diajukan oleh Wanie dan peguam beliau terutama bagaimana Wanie telah diabaikan tidak seperti apa yang pihak Dato Aliff janjikan.

Setakat ini tiada apa apa kenyataan dibuat oleh pihak Dato Aliff Syukri lagi. Peguam Wanie telah menghantar satu surat tuntutan kepada pihak Aliff Syukri.

Dia tampil membuat pendedahan dan tuntutan terhadap seorang jutawan kosmetik atas tudvhan teranlaya dan dimanlpulasi.

Gadis itu, Nurul Airawani Nazira Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Wani Comel, 23, mendakwa dirinya seperti ditlpu.

Ini selepas tidak mendapat sebarang faedah dan bayaran seperti yang dijanjikan.

Menurut Wani, dia telah didatangi seorang usahawan kosmetik sekitar Ogos tahun lalu untuk melantik dirinya sebagai duta sebuah prroduk pelangsingan badan.

Tetapi saya perlu menjalani pembe.dahan pada bahagian perut terlebih dahulu.

“Selepas menjalani pemb.edahan di sebuah pusat pervbatan di Kuala Lumpur pada Ogos 2019.

Saya telah didatangi pihak usahawan tersebut untuk menandatangani k0ntrak.

“Bagaimanapun saya tidak diberitahu dengan jelas tentang kandungan k0ntrak tersebut tanpa mengetahui isi kandungannya,”

Katanya ketika ditemui pada satu sidang akhbar sebentar tadi.

Ujarnya lagi, selepas selesai menjalani pembedahan barlatrik tersebut, segala urusan melibatkan rawatan susulan.

Tapi itu dilakukan sendiri olehnya tanpa diberikan wang pemblayaan yang dijanjikan.

Tambah gadis berasal dari Jerantut, Pahang itu, segala rek0d kesihatan selepas dia menjalani pembedahan.

Bagaimanapun dipegang pihak usahawan tersebut dan dia tidak mengetahui statvs serta tlndakan lan.jut yang perlu dilakukan.

“Saya memikirkan soal keluarga kerana pihak usahawan itu telah berjanji akan membantu saya dari segi kewangan.

“Bagaimanapun saya tidak menerima sebarang bentuk bantvan seperti yang telah dijanjikan.

Lebih menyedihkan apabila saya cuma menerima ‘upah’ kurang daripada RM 1,000 selepas teribat dengan penghasilan kandungan video tentang pr0duk pelangsingan badan,” katanya.

Pada sidang akhbar tersebut, Wani turut memberitahu bahawa dia terpaksa membuat lap0ran polis untuk menjamln kesela.matan diri.

Ini selepas didatangi wakil usahawan itu dalam keadaan mar.ah dan telah meng0yakkan kontrak yang telah ditandatangani.

“Saya telah dimarahl hanya kerana telah menerima bantvan daripada pihak lain,” ujarnya

Tampil membuka mulut, Wani yang turut ditemani peguam, Haziq Aizuddin Subhi berkata, dia ingin menu.ntut pampasan dan habvan yang telah dijanjikan.

Selain ingin memb.atalkan k0ntrak yang telah ditandatangani.

“Saya mengalami kem.urungan disebabkan perkara tersebut selain turut dike.cam dan dicacl netizen dengan tuduhan tidak berasas.

“Ada yang menggelar saya sebagai tidak kena.ng budl, pemalas dan hanya mengharapkan bantuan semata-mata,” katanya.

Selain menu.ntut hak, Wani berharap pendedahan ini mampu membersihkan namanya yang dipandang sebelah mata oleh masyarakat.

Ini Pula Respon Sempoi Dari Datuk Aliff Syukri

Sumber : Kosmo/IGDatoAliff

Semasa

“Saya Tak Cakap Pon Tak Bayar Nafkah Tapi.” Rita Rudaini Respon Isu Nafkah

Published

on

By

Bekas pemain bola sepak kebangsaan Aidul Zafuan, tampil bersuara mengenai pembayaran nafkah terhadap anak-anaknya selepas sekian lama berdiam diri meskipun berdepan f1tnah dan tuduhan berkaitan perkara tersebut.

Aidil yang juga tonggak pertahanan kelab bola sepak terkuat Asia Tenggara iaitu JDT FC meluahkan rasa terkilan menerusi muatnaik terkini di laman sosial Instagram (IG)nya petang tadi.

Menerusi kemaskini tersebut, Aidil berkata kenyataan dikeluarkan kerana mahu wargamaya jelas dan faham mengenai perkara sebenar.

Aidil turut menjelaskan tidak pernah gagal memberikan nafkah bulanan kepada

Tambah Aidil lagi dia difahamkan ada tud0han mengatakan dirinya tidak pernah memberi nafkah kepada anak-anak dan menuduhnya seorang bapa yang tidak bertanggung jawab.

Katanya lagi selama ini dia bertindak mendiamkan diri kerana tidak mahu mengeruhkan keadaan tambahan lagi apabila memikirkan impak media sosial terhadap anak-anak yang sedang membesar.

Dalam pada itu, bekas suami kepada aktres Rita Rudaini ini tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan terhadap individu-individu yang masih mengeluarkan kenyataan berbaur f1tnah, pengh1naan dan c4c1an yang boleh menyebabkan imej, karier dan nama keluarganya terc4lar.

Bagaimanapun katanya, dia telah memaafkan sesiapa sahaja yang telah mengeluarkan kenyataan sebelum ini dan menganggap mereka tidak tahu perkara sebenar.

 

Sementara itu di ruangan kaspyen Aidil berharap agar semua pihak jelas dengan kenyataan dikeluarkan dan tidak akan menjelaskan apa-apa lagi selepas ini.

“Saya harap anda semua jelas dengan penjelasan saya. Saya tidak akan mengeluarkan sebarang kenyataan lagi selepas ni dan saya akan serahkan semua kepada peguam saya untuk tindakan lanjut.

“Berhati-hati ketika mengeluarkan kata-kata yang anda sendiri tidak pasti yang boleh menjatuhkan f1tnah.

“Saya minta anda jangan comment benda yang boleh mendatangkan perbalahan saya dan mengeruhkan lagi keadaan saya dengan pihak di sebelah sana. Cakap dan doa yang baik-baik sahaja.

“Banyak benda yang kita boleh fikirkan di dalam situasi yang sedang melanda kita sekarang dari kita melemparkan kata-kata yang boleh mendatangkan f1tnah,” tulisnya.

 

Susulan daripada itu, Rita Rudaini turut memuat naik satu posting di Instagram Storynya berhubung kenyataan yang dikeluarkan oleh Aidil.

Saya tak pernah cakap pun

 

Menurut Rita, dia mendakwa tidak pernah bercakap pun mengenai isu tak bayar nafkah anak-anak.

Tambahnya, selama ini semua orang tahu keputusan nafkah untuk umur anak setahun dan tiga tahun itu.

Jelasnya lagi, itulah duit perbelanjaan susu dan pampers anak-anak.

Sekrang tahun berapa ye. Owh 2021. Tapi amaun yang sama. Dari dulu tiada dui baju raya, tiada baju raya, tiada duit lain-lain, tiada duit taska, tiada duit sekolah.

Ke tak tau anak dah sekolah mungkin. Duit bulan Disember 2019 terlepas pandang kot tak bagi. Tapi saya diamkan sajalah sebab berapa sangat la pun untuk anak-anak yang dah besar.

Rita turut mendakwa amaun yang diberikan bekas suaminya itu masih sama meskipun sudah masuk tahun 2021.

Anak kena bul1 pun tak kacau dia

 

Di samping itu, Rita turut mendakwa dia tidak pernah menganggu bekas suaminya apatah lagi di saat anaknya dibul1. Rita turut did4kwa meluahkan perasaan terkejvt sebaik sahaja bekas suaminya memuat naik kenyataan tersebut.

Di akhir kenyataan, Rita turut mendakwa bahawa dia tidak mahu ‘claim’ LHDN namun, masa hendak mengisi borang tersebut sudah dinyatakan apa yang boleh.

Tak bising pun masa dapat tahu

 

Rita juga mendakwa dia tidak bising selama empat tahun yang lepas.

Sumber : Rita Rudaini / 0hbulan / Gem pak

Continue Reading

Semasa

“Sekarang Tajuk Keluar Dulu. Artikel Kemudian” Peguam Popular Diminta Ulas Isu Shuk Curang. Ini Jawapan Peguam Itu

Published

on

By

Pergolakan rumah tangga Shuk Sahar sekali lagi menjadi perhatian ramai selepas isterinya mendedahkan kecurangan juruhebah Hot FM itu yang berkunjung di rumah wanita lain.

Pendedahan berani tersebut dikongsikan sendiri Rossalennah Natassiah Asshaferah menerusi beberapa hantaran yang dimuat naik menerusi Intagramnya.

Dia mendedahkan Shuk masih menjalinkan hubungan dengan wanita sama sebelum ini.

peguan - KELUARGA

Nor Zabetha adalah seorang peguam yang aktif di media sosial. Penulisan beliau sering dijadikan rujukkan dan bacaan. Boleh dikatakan dia antara peguam selebriti di media sosial.

Peguam Nor Zabetha selalu akan ulas perkara perkara yang tular di media sosial yang memerlukan pandangan dari segi undang undang. Baru baru ini dia memuat naik satu posting di Facebook berkenaan seorang blogger meminta dia ulas isu kecurangan Shuk Hot FM.

Tempoh hari saya ada naikkan berkenaan status usikan saya sebagai ‘peguam samseng jalanan’ kerana tajuk artikel tulisan blog.

Tiba-tiba hari itu, ada seorang editor dari salah satu blog menghubungi saya. Katanya dia minta maaf kerana tidak minta izin.

Dia juga minta maaf kalau tajuknya ada sedikit melampau dan dia mengaku kadang-kadang tajuk kena ada unsur memancing ‘click bait’. Jika tiada tajuk begini sepi, tiada pembaca. Saya faham.

Paling utama dia kata, bab pilihan gambar itu, dia pastikan gambar terpaling ayu diambilnya. Haha! Bab ini saya suka. Perempuan kan.

Jujurnya tulisan berkenaan peguam samseng itu, saja saya hendak bercerita dengan kawan-kawan di Facebook. Saya kata, saya tak marah.

Saya rasakan status dan gambar-gambar itu kelakar, jadi saya jawab “Benda kelakar tidak boleh ketawa sorang-sorang, kena ajak geng ketawa. Baru best”.

Saya sejenis manusia yang tidak ambil pusing perkara-perkara kecil. Cuma apabila tidak betul saya tegur dan melampau barulah saya ambil tindakan. Hal begini kecil sahaja pada saya.

Kalau tulisan dikenali dan orang sentiasa ambil guna pandangan kita, hal sampingan kongsi artikel, itu biasa. Semuanya saya izinkan. Cuma jangan mengakui tulisan yang bukan milikmu adalah milikmu.

Sekarang ini, saya dan blogger dah jadi kawan. Dia akan minta izin tulisan saya dahulu. Semalam katanya:

“Assalam puan. Taknak ulas ke pasal kes shuk hotfm curang. Mungkin dari sudut perundangan apa tindakan boleh diambil terhadap wanita/ skandal Shuk tu. Sy dah ada tajuk ni haha”.

Nampak. Sekarang tajuk keluar dulu. Artikel kemudian. Haha! Macam-macam. “Sekali peguam ni sound, cancel nak curang”. Ini tajuk rekaan saya, yang blogger tu. Tunggu..

Soalan yang diberikan oleh blogger ini bernas. Kalau boleh artikel fokus kepada pihak ketiga yang meruntuhkan rumahtangga dan juga suami. Adakah suami, tiada tindakan langsung ke atasnya?

Biasanya si isteri bakal dihukum nusyuz. Suami?

Sumber : Nor Zabetha / AwattSyeikhhh Network

Continue Reading

Semasa

Selepas teruk dihent4m, Fara Salleh buka mulut dan beritahu sesuatu yang mengejvtkan ramai

Published

on

By

Hari ini heboh di media sosial berhubung pend3dahan Rossalennah Natassyiah Asshafera yang mendakwa suaminya, Shuk, pelawak dan penyampai radio Hotfm berlaku cu-r4ng.Menerusi entri di Instagram, Rossalennah mendedahkan suaminya itu masih menjalinkan hubungan dengan wanita sama iaitu Fara Salleh.

” Aku dah teduduk depan pintu merayu rayu suru suami aku keluar dan balik..

” Selama ni aku diam dah sabar dan bertahan. Diam demi menjaga a1b suami.

” Tapi semakin lama diam diorang semakin menyak1tkan hati. Satu sibuk mengejar bujang, yang bujang tak sedar diri buktikan dia tak bers4Iah dan tak gnggu rumah tangga orang,” katanya.

Tambah Rossalennah lagi, dia juga bertindak menerjah ke rumah Fara untuk meminta suaminya pulang ke rumah, namun terpaksa beredar dengan hampa.

” Allah tu maha adil naluri isteri tak pernah salah.

” Seraa ada saksi pergi sini dengan PA Shuk.. dia kol faara suruh Shuk keluar..shuk bercakap melalui fon fara kta xnak kluar.. selagi ak ada.. apa jdi dia xkan kluar..

” Bayangkan la apa perasaan aku .. aku tak pernah sesedih ini.. sesak1t ini, aku dah cukup pendam macam2..

” Allahukabar.. bila Allah menghendaki akan sesuatu tiada siapa dpt halang.. aku dah merayu mnangis depan pintu minta belas kasihan dgn kau farah.

” Kau cam-pak kasut Shuk depan aku suruh bawa balik. Apa do-sa aku sampai aku kamu buat macam ni. Aku ada anak-anak perlu jaga. Terima kasih kerana dah tinggalkan aku dengan anak-anak.

” Aku dah bertahan sampai saat ini menutup segala ce-Ia yang bvruk demi masa depan anak-anak. Tapi hari demi hari, kau bu4ng aku dengan anak-anak.

” Malam ni perjalanan aku jauh sangat, orang lain tidur, aku berkel1aran cari laki aku dimana,” katanya.

Sementara itu, menerusi entri terbaru dimuatnaik sebentar tadi, Rossalennah memuatnaik paparan skrin status yang ditulis Fara berhubung Rossalennah.

Berikut adalah respon balas ditulis Fara yang didedahkan oleh Rossalennah;

Fara antara lain berkata, dia tidak pernah menghalau Rossalennah, sebaliknya hanya menutup pintu dan Rossalennah telah pulang sendiri.

Selain itu, Fara mendkwa dia tidak sembunyikan ‘manusia’ (Shuk) di dalam rumahnya.

” Semalam kau kata nak call JAIS kalau aku tak bagi kau masuk, aku persilakan kau call JAIS.

” Aku siap bagitau call polis sekali sebab kalau kau je maaflah ya, memang aku takkan bagi masuk, sebab rumah aku.

” Aku offer video call untuk tourtour rumah segala pelusuk aku boleh tunjuk kalau betul aku sembunyikan manusia dalam rumah, tapi kau taknak! Kenapa??

” Aku ada soalan;

” 1- Bila masa aku h4Iau kau? Kau yang taknak balik dan nak tunggu depan rumah sampailah manusia kau cari tu keluar so then aku pun tutuplah pintu sambung tidur.

” 2- Bila masa aku dirayu sambil kau menangis? Kau berikan aku arahan sis, bukan merayu kat aku, dan ugut untuk pec4hkan pintu rumah.

” 3- Bila masa aku campak kasut kat kau? Aku bagi dua-dua belah tu melalui jeriji besi.” tulis Fara.

Reaksi warganet

Sementara itu menerusi ruangan komen, rata-rata warganet membela Rossalennah dengan mendkwa Fara masih mahu menegakkan benang yang basah.

Apatah lagi Fara sendiri mengakui tentang kasut Shuk yang berada di dalam rumahnya.

” Dia bagi kasut shuk. Cemana pulak kasut si shuk tu ada kt rumah dia. Hahahahaha” tulis Ain.

Kenali Siapa Sebenarnya `Fara Salleh` Wanita Yg Dikatakan ‘Kekasih’ Gelap Syuk

Tiada angin tiada ri1but, timbul cerita tidak sedap di dengar apabila hangat diperkatakan mengenai kontro0versi terpalit pelawak dan pengacara Shuk Sahar yang didakwa berlaku cur4ng terhadap isterinya.

Tular di Twitter, seorang individu mend4kwa Shuk mempunyai hubungan dengan seorang wanita dikenali sebagai Fara Salleh. Malah, individu berkenaan turut membuat pelbagai dakwaan burvk terhadap Shuk dan Fara.

“Betina ni memang sond0l laki orang saja, kalau boleh yang then dia konon sara hidup mana jantan yang solo baru mau up. Apa punya perangai. Nanti kongsi pula tentang perempuan tu dengan laki orang pula. Ingat dah bertudung suci dah,” tulisnya.

Dakwa akaun berkenaan, hubungan sulit Fara dan Shuk sejak setahun lalu kini diketahui oleh isteri pelawak berkenaan, Rossalennah Natassyiah.

Malah, menerusi paparan skrin yang turut disebarkan di Twitter, skandal Shuk didakwa telah mencipta akaun p4lsu menggunakan nama @_sflia untuk berhubung dengan Rossalennah dan memberitahu perkara sebenar.

Dakwanya, Shuk pernah menghami1lkannya dan memaksa dia untuk mengggurkan kandungan tersebut. Malah, mendakwa Shuk sendiri yang membawanya untuk ggurkan anak.

“Tak nak mengaku suami ada perempuan lain di belakang? Tak nak mengaku suami dah meng4ndungkan perempuan lain? Nak tengok segala bukti yang ada, boleh je. Sampai paksa suami sump4h cer4i tal4k kalau contact lagi,” tulisnya.

Dalm pada itu, akaun itu mendakwa dia turut mempunyai bukti di atas apa yang diperkatakannya. Malah, individu itu dipercayai sk4ndal Shuk itu mend4kwa akui kesal dengan perbuatannya mengggurkan anak dalam kandungannya.

Difahamkan, isteri Shuk turut memuat naik komen terbabit di akaun Instagramnya namun telah memadamkan status berkenaan. Bagaimanapun, setakat ini masih tiada kenyataan lanjut daripada Shuk mengenai dakwaan tersebut,

Selain Shuk, Fara juga didakwa pernah menjalinkan hubungan dengan Shah Jaszle dan Kecik Ogie sebelum ini.

Bekas vokalis Hyperact, Kecik, mendedahkan mengenai Fara Salleh wanita yang dikaitkan dengan pelawak dan penyampai radio Shuk Sahar.

Kecik menerusi laman sosial Twitternya mendakwa, Fara Salleh merupakan bekas teman wanitanya dan pernah tinggal sebumbung.

Menerusi bebenang di Twitter, Kecik berkata wanita tersebut juga pernah mendakwa ham1il anak mereka dan mengggurkan bayi tersebut.

“Time November ke Disember tu aku shooting kat Perlis. Dia kat KL, dia selalu kecoh-kecoh suruh balik bla bla…

“Pastu contact mak ayah aku cakap dia gugur anak aku. Siap bagi gambar dekat kakak aku, gambar janin dari google,” tulis kecik lagi.

Tambah Kecik lagi, awal perkenalannya dengan Fara wanita tersebut mengajaknya tinggal sebumbung dan sempat tinggal bersama selama setahun.

“Memang salah aku stay berdua dengan dia tapi jahil time tu kan…Aku stay dalam masa setahun, tiga kali pindah.

“First aku stay kondo Banjaria Court dengan budak-budak Hyperact. Pastu aku kenal dia…Dia ajak stay sekali. So aku pun ok ajee…Bak kata orang rezeki gais…hahaha!

“Ya Allah jahilnya aku time tu…Aku stay kat Manjalara dengan dia. Alhamdulillah bahagia awalnya.. 5,6 bulan lepas tu dia kena buang kerja, pastu bermulalah sesi jadi ketua keluarga cenggitu,” dakwa Kecik.

Menurut Kecik lagi Fara Salleh lah yang menyebabkan dia disumb4t ke dalam lok4p atas tudvhan memukvl dan sebelum itu wanita tersebut bertindak menabur fitn4h tentang dirinya kepada anggota Hyperact.

Dakwanya lagi, Shuk dan isteri pernah meminta bantuan darinya selepas dig4nggu Fara Salleh.

Malah Fara Salleh juga pernah membuat lap0ran polis mendakwa dirinya diukul Shuk.

Terdahulu, beberapa pengguna laman sosial Twitter tampil membuat d4kwaan Shuk Sahar bermain kayu tiga.

Lebih mengaibkan Shuk turut ditudvh mengham1ilkan Fara Salleh, sama seperti yang pernah dilalui Kecik.

Episod pergolakan rumah tangga Shuk Sahar kembali ‘panas’ apabila isterinya dipercayai mendedahkan Shuk kembali bermain kayu tiga.

Menerusi beberapa posting dimuat naik di Intagramnya, isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah mendedahkan suaminya itu masih menjalinkan hubungan dengan wanita sama yakni Fara Salleh.

"Orang Lain Tidur, Aku Berkeliaran Cari Laki Aku" - Menangis Depan Pintu, Isteri Dedah Shuk Kembali Curang?

“Selama ni aku diam dah sabar dan bertahan. Diam demi menjaga aib suami.

“Tapi semakin lama diam diorang semakin menyakitkan hati. Satu sibuk mengejar bujang, yang bujang tak sedar diri buktikan dia tak bersalah dan tak ganggu rumah tangga orang,” katanya.

Jelas Rossa lagi, dia juga bertindak menerjah ke rumah Fara untuk meminta suaminya pulang ke rumah, namun terpaksa beredar dengan hampa.

“Allah tu maha adil naluri isteri tak pernah salah. Aku dah merayu menangis depan pintu minta belas kasihan, kau usir aku.

“Kau campak kasut Shuk depan aku suruh bawa balik. Apa dosa aku sampai aku kamu buat macam ni.

“Aku ada anak-anak perlu jaga. Terima kasih kerana dah tinggalkan aku dengan anak-anak.

“Aku dah bertahan sampai saat ini menutup segala cela yang buruk demi masa depan anak-anak.

“Tapi hari demi hari, kau buang aku dengan anak-anak.

“Malam ni perjalanan aku jauh sangat, orang lain tidur, aku berkeliaran cari laki aku dimana,” katanya.

Anda boleh lihat antara luahan tersebut di bawah.

Pada masa sama Gempak cuba menghubungi Shuk sendiri untuk mendapatkan penjelasan lanjut.
Terdahulu, Shuk sebelum ini pernah dikaitkan dengan Fara sekitar Julai tahun lalu.

Walaubagaimanapun, ketika itu perlakuan curang Shuk sudah diketahui oleh isterinya dan Rossalennah dikatakan pernah berbincang secara baik dengan Fara.

Difahamkan juga, Fara sebelum ini pernah terlibat dalam kontroversi selepas didakwa dipukul bekas kekasihnya iaitu penyanyi kumpulan Hyper Act, Kecik sekitar tahun 2017

Untuk rekod, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan.

Sumber : transformasipw

Continue Reading

Trending