Hiburan

“Ingatkan bila dah berkawin, settle semuanya, tapi…” Akhirnya Syamsul Yusof Dedh Sesuatu Mengejvtkan

Dilihat jarang memuat naik perkongsian di media sosial miliknya, pelakon dan pengarah Syamsul Yusof berkata dia mahu mengambil masa berehat daripada platform berkenaan.

Syamsul beranggapan media sosial boleh merosakkan minda apatah lagi seolah menjadi kebiasaan sebaik sahaja bangun tidur pasti akan melihat telefon terlebih dahulu.

“Saya tak tahu orang lain, tapi kita tahu media sosial ini boleh merosakkan mental kita.

Sebab tu kadang-kadang saya berehat daripada media sosial.”

“Mungkin sebab faktor usia, saya rasa tak okay bila bangun dan nak tidur saja, mesti nak tengok handphone.

Saya terfikir yang saya kena berpijak di bumi nyata.

“Tapi bila saya tak update apa-apa di

IG melibatkan filem atau apa-apa, orang akan mula tanya saya okay ke tak?

Orang ingat saya stress. Benda ini sudah menjadi kebiasaan seba itu kita kena ubah mindset,” katanya.

Ditanya mengenai kontroversi rumah

tangganya dengan Puteri Sarah, Syamsul menganggap ianya sebahagian ujian daripada Allah.

  

“Sayaa akan cuba yang terbaik dan termampu. Kita ini manusia, cakap senang.

Tapi apa-apa pun, doakan yang terbaik untuk keluarga saya,” katanya.

Tahun lalu, hangat diperkatakan Puteri Sarah didakwa muncul di Pejabat Agama Islam Daerah Gombak.

Puteri Sarah dilihat hadir bersama seorang wanita yang didakwa ibu mentuanya masuk ke bahagian undang-undang keluarga.

Sumber : RK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *