“Di mahkamah cakap tak mampu nafkah ank, Padahal berjalan luar negara ada duit”

Melalui laman TikTok baru-baru ini, video memaparkan bekas isteri guru TikTok, Boss Kay iaitu Cik Pia meluahkan rasa marah terhadap lelaki tersebut yang culas membayar nafkah anak telah mencuri perhatian ramai.

Cik Pia mendedahkan bahawa Boss Kay tidak membayar nafkah anak-anak dan membiarkan dirinya menanggung semua hal mengenai anak-anak mereka.

Makan lobster berjalan luar negara buat live sana sini ada duit, dalam mahkamah kata tak mampu nak bayar nafkah!”

@nasshopp_ No caption, sakit dadanya boleh rasa smpi ke sini :'( #cikpia #foryoupage ♬ A sad, sad, sentimental ballad(1265603) – ayumu tanahasi

Hal itu sememangnya membuatkan Cik Pia berasa kesal, lagi-lagi bekas suami boleh saja papar kehidupan ‘mewah’ bercuti sana-sini sambil membuat live bersama isteri, Tash Yong.

Hati saya mungkin tak macam korang, sebab hati saya ni nak tuntut hak anak-anak sebab aku dah terlalu baik sebelum ni!

Kata Cik Pia lagi, dia bersuara mengenai hal ini kerana sedar ramai lagi kaum ibu-ibu yang teraniaya dan lalui perkara sama seperti yang sedang dilalui olehnya ketika ini.

Sekadar info, Boss Kay sebelum ini teruk dikecam ramai susulan tular klip video dirinya melafazkan talak terhadap Cik Pia dan menjadikan ia sebagai ‘hadiah’ ulang tahun buat wanita terbabit.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *