Dunia

Allahvakbar, Teng0k Apa Tu. Rakaman Detlk Detlk Brder Ini Kant0i Dengan Mmber Laln Dekat Rvmah

F.enomena K-Wave (s.ingkatan bagi Korean Wave) ataupun g.elombang Korea bukanlah suatu p.erkara yang baru di negara kita.

Malah, g.elombang yang berasal dari Korea Selatan ini telah berjaya mer.asuk j.utaan p.eminat di seluruh dunia. Ada sesetengah p.eminat dikatakan akan menjadi terlalu o.bses dan f.anatik sehingga s.anggup mengh.abiskan wang r.ibuan r.inggit untuk memenuhi n.afsu K-Pop mereka dengan mengh.adiri k.onsert, pergi ke fan m.eeting untuk bertemu s.elebriti, pembelian cenderamata dan menaja makanan atau hadiah kepada s.elebriti kegemaran.

Bagi p.eminat drama Korea (K-drama) khususnya, ramai p.eminat yang m.engaku menjadi k.etagih dan s.ukar untuk berh.enti m.enonton. Ada yang m.enonton sepanjang malam sehingga tidak cukup tidur.

Drama Korea memang cukup s.inonim dengan rakyat Malaysia. Dengan l.akonan yang m.antap dan pelakon-pelakon yang berwajah kacak dan c.antik membuatkan drama korea lebih menjadi pilihan berbanding drama kita sendiri.

Mana tidaknya ada yang sanggup habiskan masa berhari-hari semata-mata untuk habiskan drama korea bersiri.

Muka Ganass Tapi Menangls

Seperti yang tular baru baru ini, dilihat seorang individu dirakam oleh rakan rakan mereka dipercayai tengah tengok cerita korea sambil m.enangis. Dengan lebih 755 rlbu tontonan rata rata terhibur dengan rakaman tersebut.

Reaksi Orang Ramai

Biar j.anggut lebat yg p.enting Dalam hati ada taman dripada yg takde prasaan, nanti budak pun dil.empang nya.

Fikir sp.orting dan p.ositif je..tak Kate dkt kwn kwn la kita kadang adik beradik ramai tgk cerita s.edih s.edih e.nding smpai habis cerita blh kuar air mata..habis cerita masing masing tgk muka mata berair doo zmn dlu kumpul tgk tv..skrg zmn gajet sorg lyn mmg w.in la kne plak kwn suka meny.akat.

Laki aku tu pun bila layan cerita korea kadang2 n.angis jugak dulu bukan main m.arah g.iler klaw aku layan korea…sekarang dia plak yg lebih2 ng drama korea.

Jangan m.enangis bro lap ayaq mata hg b.uruk nau aihh xsalah aih tngk drama korea tpi aku nk tergelak punya f0kus nuh p.encuri msuk umh bt xtau pa.

Jgn m.emain drama korea boleh bikin k.etagih ooo…dhla episod byk…nt lpas satu2 mmg xtido mlm…yg gelak2 kan org tgk drama korea ni biasa last2 kalau dorg tgk nt diri sendiri pon mcm tu jgk…f.eeling dia lain mcm sbb m.ostly drama korea mmg sgt best…jln cite tu mcm real je…kalau jd doc mmg dh mcm doc betul2…kalau a.skar mcm a.skar betul2…best…tryla tgk msti melekat punye…haha

Sumber : OM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *